Ваша конфіденційність важлива для нас

Предметом цієї Політики є збирання, обробка й використання (далі – «опрацювання») персональних даних, які збираються під час користування вебсайтом TROTEC®. Ми цінуємо ваш інтерес до нашого вебсайту. Нижче ми повідомимо вас про обробку ваших даних.
TROTEC® збирає та використовує дані, лише якщо це дозволено положеннями про захист даних Загального регламенту про захист даних (GDPR) і Федерального закону про захист даних (BDSG), а також Закону про електронні засоби масової інформації (TMG). При цьому TROTEC® завжди діє відповідно до принципів Загального регламенту про захист даних, а саме:

  • мінімізації даних («лише стільки, скільки насправді необхідно»);
  • точності даних («жодних змін під час збирання даних»);
  • цільового обмеження («лише а цілях, необхідних для досягнення певної мети»);
  • безпеки даних («заходи для захисту даних», наприклад SSL-шифрування);
  • прозорості («опрацювання даних у спосіб, який можна документально підтвердити»).

Згідно з цими положеннями та відповідно до наявних потреб, дані збираються, лише якщо це необхідно для використання й надання послуг TROTEC® або якщо дані (зокрема, персоналізовані) необхідні для обробки покупки чи надання інших послуг.

Загальні положення

  1. Контролер
    Контролером даних є компанія TROTEC® GmbH (див. розділ «Вихідні дані») у значенні ст. 4, п. 4 Директиви ЄС 2016/679 (далі – «GDPR»). Якщо у вас виникли запитання щодо використання ваших даних або ви хочете скористатися описаними тут засобами правового захисту, просто скористайтеся контактною формою. Звісно, ви можете користуватися вебсайтом TROTEC®, не надаючи жодних відомостей про вашу особу й не вводячи жодних персональних даних. При цьому збираються лише дані про доступ без прив’язки до особи (наприклад, найменування інтернет-провайдера; тип використовуваного браузера; сторінка, з якої ви отримуєте доступ до вебсайту; назва запитуваного файлу тощо); на основі таких даних неможливо встановити вашу особу. Ці дані використовуються виключно для покращення нашого вебсайту.

  2. Використання не означає згоду
    Істотне значення для опрацювання ваших даних мають відповідні законодавчі положення, зокрема Федеральний закон про захист даних і Закон про електронні засоби масової інформації. Якщо дані збираються з метою, яка вимагає вашої згоди відповідно до цих положень, вас попросять надати чітку згоду. Ви можете в будь-який час відкликати надану згоду та/або заперечити проти подальшого опрацювання ваших даних. Просто реєстрація, використання послуг або ознайомлення з цією Політикою не заміняють вашу чітку заяву про згоду.

  3. Опрацювання ваших даних
    Нижче стисло описано можливості опрацювання ваших даних. Якщо ви отримуєте доступ до вебсайту через свій браузер або додаток на своєму мобільному пристрої, ми збираємо лише такі особисті дані, які ваш браузер або мобільний пристрій автоматично передає нам, щоб ви могли відвідувати наш вебсайт або додаток, а також для забезпечення стабільності та безпеки. Зокрема, це можуть бути такі дані:

    • ваша IP-адреса;
    • зміст, дата і час запиту;
    • вебсайт, з якого перенаправлено запит;
    • запитана сторінка;
    • обсяг переданих даних;
    • тип використовуваного браузера;
    • ваша операційна система;
    • мова та версія програмного забезпечення браузера;
    • ваш постачальник послуг Інтернету.

    Опрацювання таких даних служить для таких цілей:

    • забезпечення безперебійного з’єднання з вебсайтом,
    • демонстрація наших послуг і товарів;
    • зручність використання наших послуг;
    • аналіз і безпека та стабільність системи;
    • інші адміністративні цілі.

      Правовою основою для такого опрацювання ваших персональних даних є ст. 6, абз. 1, речення 1, п. f GDPR. Наш законний інтерес випливає з вищезгаданих цілей збирання даних.

  1. Збирання даних
    Персональні дані збираються, коли ви ініціюєте процес замовлення, створюєте обліковий запис клієнта або підписуєтеся на електронну розсилку; при цьому збираються відомості про вашу особу й дані, необхідні для обробки. Із цих даних обов’язковою вважається лише та інформація, яка необхідна для договірних відносин. Якщо ви використовуєте функцію постійного клієнта, TROTEC® автоматично збирає та зберігає в журналах серверів технічну інформацію, яку нам передає ваш браузер. Зокрема, це стосується даних, які зберігаються в так званих файлах cookie (див. розділ «Файли cookie») і необхідні для виконання функцій обслуговування.

  2. Обробка та використання даних
    TROTEC® обробляє зібрані дані для чотирьох основних цілей, причому не всі дані фактично використовуються для всіх таких цілей:
    1. Дані про вашу особу та адресу для вашого облікового запису (облікові дані) опрацьовуються для початку й реалізації взаємовідносин користування (замовлення).
    2. Дані про користування вами окремими вебсторінками (дані про користування) ми опрацьовуємо для технічної обробки послуги користування (спрощене замовлення). При цьому може ставатися так, що в цілях розрахунків можуть об’єднуватися дані про користування різними послугами.
    3. Після повного виконання договору та повної сплати вартості покупки ваші дані блокуються від подальшого опрацювання та видаляються після закінчення періоду зберігання, встановленого податковим і торговим законодавством, якщо ви не дали чіткої згоди на подальше опрацювання ваших даних (обліковий запис клієнта).
    4. Якщо ви підписуєтесь на електронну розсилку, ваша електронна адреса використовується в наших власних рекламних цілях, доки ви не скасуєте підписку на розсилку.

  3. Передавання даних третім особам
    TROTEC® передає ваші персональні дані третім особам виключно в перелічених нижче випадках.
    1. Передавання даних необхідне для виконання замовлення або проведення розрахунків, зокрема якщо ці дані потрібні третій стороні для виконання договірних відносин (наприклад, коли йдеться про емітента кредитної картки або постачальника послуг доставки; при цьому дані передаються третій стороні лише в тому обсязі, у якому вони необхідні для надання послуги).
    2. Якщо є законний інтерес із нашого боку, персональні дані в кожному окремому випадку передаються в межах, дозволених законом, третім особам, які вповноважені перевіряти достовірність введених даних (наприклад, даних кредитної картки, банківських реквізитів тощо) і кредитоспроможність. При цьому дані пересилаються лише особам, які мають виконувати такі функції. Це можуть бути банк (що вказується за певних обставин), а також такі компанії, з якими працює TROTEC®:

      Компанія з верифікації кредитних карток
      B+S Card Service GmbH
      Lyoner Straße 9
      D-60528 Frankfurt/Main

      Логістична компанія
      Відповідно до чинного законодавства державні установи також можуть вимагати від нас інформацію для виконання своїх передбачених законом обов’язків, наприклад для кримінального переслідування.
      Крім того, ваші персональні дані передаються третім особам лише за умови, що ви попередньо дали згоду відповідно до ст. 6, абз. 1, реч. 1 п. а GDPR або має місце встановлений законом дозвіл у значенні ст. 6, абз. 1, реч. 1, п. c GDPR.
      Якщо ми передаємо персональні дані в країни за межами Європейської економічної зони, ми гарантуємо, що одержувач даних забезпечує адекватний рівень захисту даних відповідно до ст. 45 GDPR. За відсутності рішення про адекватність рівня захисту TROTEC® контролює, щоб одержувачі даних надали відповідні гарантії згідно зі ст. 46 GDPR і, зокрема, використовує типові контракти Європейського Союзу на передавання даних в країни поза межами ЄС у їхній чинній редакції. Під час передавання даних до США TROTEC® докладає зусиль, щоб зобов’язати одержувача дотримуватися принципів програми Privacy Shield (тобто визнавати мінімальні стандарти в поводженні з персональними даними).

  4. Видалення даних
    Якщо ваші дані більше не потрібні для вищезазначених цілей (включно з проведенням розрахунків), вони видаляються. Зверніть увагу, що під час кожного видалення дані спочатку лише блокуються і лише через деякий час остаточно видаляються, щоб запобігти випадковому видаленню або можливому навмисному пошкодженню. З технічних причин дані за необхідності можуть дублюватися у файлах резервних копій і дзеркальних версіях сервісів. Такі копії також за необхідності видаляються лише після певної технічної затримки. Крім того, відповідно до торгового та податкового законодавства, існує також обов’язок протягом певного періоду часу зберігати певні дані про здійснені трансакції.

Опрацювання даних для користування іншими пропозиціями
Якщо ви хочете користуватися нашими сервісами та продуктами, вас можуть у різний час просити надати нам такі персональні дані, як:


  • ваше ім’я;
  • ваша дата народження;
  • ваша адреса;
  • ваша електронна адреса;
  • ваш номер стаціонарного чи мобільного телефону;
  • дані кредитної картки.


Ми опрацьовуємо ваші персональні дані для перелічених нижче цілей, для яких вони необхідні:

  1. відповідно до ст. 6, абз. 1, реч. 1 п. b GDPR, для виконання договірних зобов’язань або дій перед укладанням договору: для обробки ваших замовлень – зокрема, для перевірки вашої особи, обробки ваших платежів і пропонування вам обслуговування клієнтів, для листування з вами, для обробки поданих вами або нами претензій, для технічного адміністрування нашого вебсайту й управління даними наших клієнтів;
  2. відповідно до ст 6, абз. 1, пп. b і c GDPR, для виконання договірних зобов’язань, а також відповідно до вимог законодавства: щоб надсилати вам важливі електронні листи щодо користування вебсайтом, пропонувати товари та послуги, надавати актуальну інформація про технічні проблеми або питання, пов’язані з нашими зобов’язаннями за законом чи нормативними актами;
  3. відповідно до ст. 6, абз. 1, реч. 1, п. c GDPR, на основі встановленого законом зобов’язання, або відповідно до ст. 6, абз. 1, реч. 1, п. e GDPR, у суспільних інтересах: щоб захистити вас і нас (включно з нашими афілійованими компаніями) від шахрайства та з метою перевірки особи й віку.


Використання контактної форми
Ми надаємо вам можливість зв’язатися з нами за допомогою форми, представленої на сайті. Для використання цієї форми потрібно вказати дійсну електронну адресу; інші дані надавати необов’язково. Опрацювання таких даних служить для зв’язку з нами та відбувається відповідно до ст. 6, абз. 1, реч. 1, п. а GDPR на основі вашої добровільної згоди.

Файли cookie
TROTEC® використовує на вебсайті так звані файли cookie, тобто невеликі файли з текстовою інформацією, які зберігаються на вашому жорсткому диску під час користування вебсайтом (надалі – «файли cookie»). У файлі cookie зберігається інформація, пов’язана з конкретним пристроєм. Однак це не означає, що на основі цієї інформації ми можемо безпосередньо дізнатися вашу особу.
З одного боку, ми використовуємо файли cookie, щоб зробити навігацію та користування нашим вебсайтом максимально зручними. Нам потрібні файли cookie, щоб ідентифікувати й авторизувати вас після успішного входу в систему на весь час вашого відвідування. Ці файли cookie автоматично видаляються з вашого жорсткого диска після завершення сеансу роботи в браузері (сеансові файли cookie).

Крім того, ми також використовуємо файли cookie, які залишаються на вашому жорсткому диску протягом певного часу після завершення сеансу роботи в браузері (постійні файли cookie). Такі файли cookie полегшують вам користування нашим вебсайтом і нашими сервісами та продуктами (наприклад, зберігаючи певні відомості й налаштування, щоб вам не доводилося повторювати їх знову і знову). Крім того, ці файли cookie дають нам можливість вести статистику використання нашого вебсайту, служать для його оптимізації та для того, щоб персоналізувати для вас наші вебсторінки й пропозиції (див. також розділ VII цієї Політики конфіденційності). Постійні файли cookie зберігаються на вашому жорсткому диску та видаляються браузером через певний період часу, який може змінюватися залежно від конкретного файлу cookie. Файли cookie також можуть походити від сторонніх постачальників (сторонні файли cookie), оскільки ми користуємося послугами деяких рекламних партнерів, які допомагають зробити інтернет-пропозицію та вебсторінки цікавішими для вас (див. також розділ VII цієї Політики конфіденційності).
Дані, які обробляються файлами cookie, необхідні для зазначених цілей, щоб захистити наші законні інтереси й інтереси таких третіх сторін відповідно до ст. 6, абз. 1, реч. 1, п. f GDPR.
Ми повідомляємо про використання файлів cookie під час (першого) відвідування вами нашого вебсайту чи додатка. Ви можете в будь-який час припинити подальше використання файлів cookie, видаливши файли cookie та скасувавши згоду на їх використання в налаштуваннях вашого браузера. Ви також можете налаштувати свій браузер так, щоб ви отримували інформацію про використання файлів cookie та дозволяли їх лише в окремих випадках, виключали прийняття файлів cookie для певних випадків або взагалі, а також активували автоматичне видалення файлів cookie, коли ви закриваєте браузер. У такому разі ви не зможете скористатися всіма перевагами наших послуг. Інструкції щодо внесення таких змін наведено тут: www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Файли cookie полегшують користування вебсайтом TROTEC®. Ви все одно можете запобігти зберіганню файлів cookie на вашому жорсткому диску, вибравши в налаштуваннях браузера «не приймати файли cookie». Ви також можете налаштувати свій браузер так, щоб він запитував вашу згоду перед використанням файлів cookie. Нарешті, ви також можете будь-коли видалити збережені файли cookie. Докладну інформацію про те, як усе це працює, можна дізнатися в інструкції виробника вашого браузера.

Право на ознайомлення
Звісно, ви маєте право в будь-який час безкоштовно отримати інформацію від TROTEC® про дані, які зберігаються про вас. Якщо ви зареєстровані, дані зберігаються у вашому обліковому записі користувача і їх можна там у будь-який час виправити, заблокувати або видалити. Зверніть увагу, що дані, які зберігаються офлайн, видаляються лише тоді, коли вони більше не потрібні для виконання договірних відносин. Якщо ви не зареєстровані, надішліть нам запит електронною поштою за допомогою форми електронного листа. Якщо ви хочете, щоб ми повністю видалили ваш обліковий запис користувача, натисніть тут (див. також розділ «Видалення даних»).
Відповідно до ст. 15 GDPR ви маєте право в будь-який час отримати інформацію про свої персональні дані, що зберігаються в нас. Зокрема, ви можете отримати інформацію про цілі обробки; категорії даних, що зберігаються про вас; категорії одержувачів цих даних; запланований термін зберігання; наявність права на виправлення, видалення, обмеження опрацювання або заперечення; наявність права на звернення до органу нагляду; джерело отримання ваших даних, якщо їх отримано не від вас; а також про наявність автоматизованого вироблення й ухвалення рішень, у тому числі профайлінгу, і, достовірної інформації про подробиці.
Крім того, відповідно до статті 16 GDPR, ви можете вимагати виправлення неправильних даних, а відповідно до статті 17 GDPR – видалення персональних даних, якщо їх опрацювання не потрібне для реалізації права на свободу вираження поглядів та свободу інформації, для дотримання встановленого законом зобов’язання, на підставах суспільного інтересу або для формування, здійснення чи захисту правових претензій.
Крім того, відповідно до статті 18 GDPR, ви маєте право заблокувати або обмежити опрацювання ваших персональних даних, якщо ви оскаржуєте точність таких даних; якщо опрацювання є незаконним, але ви виступаєте проти їх видалення; якщо вони нам більше не потрібні, але вони потрібні вам для формування, здійснення або захисту правових претензій; або якщо ви заперечили проти опрацювання згідно зі ст. 21 GDPR.

Електронна розсилка й реклама / відкликання заяви про згоду
З вашої згоди, яку ви можете дати під час реєстрації на нашому вебсайті, ми надсилатимемо вам електронну розсилку чи маркетингові матеріали про наші товари й послуги чи товари й послуги наших дочірніх компаній електронною поштою або по телефону, які, на нашу думку, можуть бути для вас цікавими.
Ви можете в будь-який час заперечити проти опрацювання ваших даних у цілях прямого маркетингу та скасувати підписку на електронну розсилку, натиснувши посилання, що міститься в кожному електронному листі, або надіславши нам електронного листа на сторінці https://ua.trotec.com/shop/politika-konfidencijnosti.
Ми залишаємо за собою право надсилати вам електронною поштою пропозиції щодо товарів або послуг, подібних до тих, які ви вже придбали, навіть без вашої згоди. Ви маєте право в будь-який час заперечити проти опрацювання ваших даних у рекламних цілях, надіславши нам електронного листа на сторінці https://ua.trotec.com/shop/politika-konfidencijnosti або за допомогою відповідного посилання в нашій електронній розсилці без будь-яких додаткових витрат, крім витрат на пересилання за базовими тарифами.
Правовою основою для опрацювання ваших даних із метою надсилання електронної розсилки є ст. 6, абз. 1, реч. 1, пп. a або f GDPR.

Безпека даних
TROTEC® завжди намагається захистити ваші дані від несанкціонованого доступу, втрати, неправильного використання або знищення. Ваші персональні дані доступні лише тим співробітникам, яким обов’язково потрібен доступ до них щоб належним чином виконувати свою роботу та мати можливість найкращим чином пропонувати вам товари та послуги. Під час процесу замовлення конфіденційні дані шифруються та передаються до TROTEC® за допомогою процедури SSL. Для зареєстрованих клієнтів доступ до облікового запису клієнта можливий лише після введення імені користувача та пароля; тому ми просимо вас завжди зберігати облікові дані в таємниці й не надавати доступ до них третім особам. Ви також повинні повністю закривати вікно свого браузера після кожного авторизованого сеансу користування вебсайтом TROTEC®, перш ніж відкривати іншу сторінку, особливо якщо ви використовуєте комп’ютер разом з іншими, інші люди мають доступ до комп’ютера або ви використовуєте загальнодоступне підключення до Інтернету.

Тривалість зберігання
Ми зберігаємо ваші персональні дані доти, доки це необхідно для досягнення відповідної мети зберігання. Після цього ми видаляємо ваші дані, крім випадків, коли ми зобов’язані зберігати їх протягом тривалішого періоду відповідно до ст. 6, абз. 1, реч. 1, п. с GDPR згідно із зобов’язаннями зберігання й документування, встановленими податковим, торговим чи іншим законодавством, або коли ви даєте згоду на подальше зберігання відповідно до ст. 6, абз. 1, реч. 1, п. а GDPR.

Служби аналітики
Наразі використовувані служби аналітики:

Google Analytics
Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA 94043, USA


Якщо ви дали свою згоду, на цьому вебсайті використовується Google Analytics, служба вебаналізу, яку надає корпорація Google Inc. Її використання включає режим роботи Universal Analytics. Ця служба дає можливість співвідносити дані, сеанси та взаємодії на кількох пристроях із певним псевдонімізовним ідентифікатором користувача й таким чином аналізувати діяльність користувача на різних пристроях.
Google Analytics використовує так звані «файли cookie» – текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері й дають можливість аналізувати ваше користування вебсайтом. Інформація про ваше користування цим вебсайтом, створена завдяки файлу cookie, зазвичай передається на сервер Google у США та зберігається там. Якщо на цьому вебсайті активовано анонімізацію IP-адреси, Google попередньо скорочує вашу IP-адресу в країнах-членах Європейського Союзу або в інших країнах – учасниках Угоди про Європейську економічну зону. Лише у виняткових випадках повна IP-адреса надсилається на сервер Google у США та скорочується там. Звертаємо вашу увагу на те, що на цьому вебсайті службу Google Analytics було розширено шляхом додавання анонімізації IP-адрес, щоб забезпечити анонімізовану реєстрацію IP-адрес (так зване IP-маскування). IP-адресу, передану вашим браузером у рамках служби Google Analytics, не буде об’єднано з іншими даними Google. Докладніше про умови використання та захист даних ви дізнаєтесь на сторінці https://www.google.com/analytics/­terms/de.html або https://policies.google.com/?hl=de.

Цілі обробки
На замовлення оператора цього вебсайту Google використовує цю інформацію для аналізу вашого користування цим вебсайтом, для формування звітів про дії на вебсайті, а також для надання оператору вебсайту інших послуг, пов’язаних із користуванням вебсайтом та Інтернетом.
Правова основа
Правовою основою використання служби Google Analytics є згода відповідно до https://dsgvo-gesetz.de/art-6-dsgvo/.
Одержувачі / категорії одержувачів
Одержувачем зібраних даних є Google.com.
Передавання в треті країни
Персональні дані передаються в США в рамках програми Privacy Shield між ЄС і США на підставі рішення Європейської Комісії щодо адекватності рівня захисту. Доступ до сертифіката можна отримати тут.
Тривалість зберігання даних
Дані, надіслані нами і зв’язані з файлами cookie, ідентифікаторами користувачів або рекламними ідентифікаторами, автоматично видаляються через 14 місяців. Видалення даних, термін зберігання яких закінчився, відбувається автоматично один раз на місяць.
Права суб’єкта даних
Ви можете будь-коли відкликати свою згоду, щоб запобігти подальшому зберіганню файлів cookie, вибравши відповідне налаштування у своєму браузері; однак звертаємо вашу увагу, що в такому разі ви не зможете використовувати всі функції цього вебсайту в повному обсязі.

Крім того, ви можете запобігти передаванню даних, створених файлом cookie та пов’язаних із використанням вебсайту (включно з вашою IP-адресою), компанії Google і опрацюванню цих даних компанією Google, завантаживши та встановивши розширення для браузера. Файли cookie відмови перешкоджатимуть збиранню ваших даних, коли ви відвідуватимете цей вебсайт у майбутньому. Щоб запобігти збиранню даних у режимі Universal Analytics на різних пристроях, потрібно виконати процедуру відмови в усіх використовуваних системах. Якщо ви натиснете тут, буде встановлено файл cookie відмови: Вимкнути Google Analytics.
Ви також можете запобігти зберіганню файлів cookie, вибравши відповідне налаштування у своєму браузері; однак звертаємо вашу увагу, що в такому разі ви не зможете використовувати всі функції цього вебсайту в повному обсязі.
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=uk
Політика конфіденційності Google Analytics


Використання плагінів
На вебсайті TROTEC® також використовуються так звані плагіни. Якщо ви відкриваєте вебсайти TROTEC®Ю, що мають такий плагін, встановлюється з’єднання із серверами відповідного постачальника плагіну і плагін відображається на вебсайті через повідомлення у вашому браузері. Так на сервер постачальника плагіну передається інформація про те, які з наших вебсторінок ви відвідали. Якщо ви при цьому зареєстровані як користувач у сервісі постачальника плагіна, ви можете зв’язати цю інформацію зі своїм особистим обліковим записом користувача. Під час використання функцій плагіна (наприклад, натискання кнопки, надсилання коментаря) ця інформація також за певних обставин може зв’язуватися з вашим обліковим записом користувача, але ви можете запобігти цьому, вийшовши із системи перед використанням плагіна.

Докладніше про дані, що збираються, про можливість запобігти такому збиранню й використання, а також про можливості захисту вашої конфіденційності ви можете дізнатися в політиках конфіденційності відповідних постачальників, з якими можна ознайомитися, перейшовши за прямим посиланням у списку.

Наразі використовувані сервіви плагінів та інші сервіси:

facebook.com
Facebook Inc.,
1601 S. California Ave,
Palo Alto, CA 94304, USA
Політика конфіденційності Facebook

Google+
Google Inc.,
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA 94043, USA
Політика конфіденційності Google+

Youtube
YouTube LLC
901 Cherry Avenue
San Bruno
CA 94066, USA
Тут діє політика конфіденційності Google

Twitter
Twitter, Inc.
1355 Market Street, Suite 900
San Francisco
CA 94103, USA
Політика конфіденційності Twitter

Instagram
Instagram LLC
Vertreten durch Kevin Systrom und Mike Kriege
1601 Willow Rd
Menlo Park
CA 94025, USA
Політика конфіденційності Instagram

Pinterest
Pinterest Europe Ltd.
Palmerston House, 2nd Floor
Fenian Street
Dublin 2, Ireland
Політика конфіденційності Pinterest

rapidmail
rapidmail GmbH
Augustinerplatz 2
79098 Freiburg i.Br.
Deutschland
Політика конфіденційності rapidmail



  1. Для індивідуальних пропозицій TROTEC® використовує систему ваучерів Sovendus GmbH
    Щоб вибрати пропозицію ваучерів, яка зараз цікава для вас, Trotec передає у псвдонімізованому й зашифрованому вигляді хеш-значення вашої електронної адреси та вашу IP-адресу компанії Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe (Sovendus) (ст. 6, абз. 1, п. f GDPR). Псевдонімізоване хеш-значення електронної адреси використовується для врахування можливого заперечення проти реклами з Sovendus (ст. 21, абз. 3 і ст. 6, абз. 1, п. c GDPR). IP-адреса використовується компанією Sovendus виключно в цілях безпеки даних і зазвичай анонімується через сім днів (ст. 6, абз. 1, п. f GDPR). Крім того, у цілях розрахунків ми передаємо компанії Sovendus у псевдонімізованому вигляді номер замовлення, вартість замовлення й валюту, ідентифікатор сеансу, код купона та мітку часу (ст. 6, абз. 1, п. f GDPR). Якщо вас цікавить пропозиція ваучерів від Sovendus, для вашої електронної адреси немає заперечення щодо реклами і ви натискаєте на банер купона, який відображається лише в такому разі, ми надсилаємо такі ваші дані, як звертання, ім'я та електронну адресу, у зашифрованому вигляді компанії для підготовки ваучера (ст. 6, абз. 1, пп. b і f GDPR).

    Щоб отримати докладнішу інформацію про обробку ваших даних компанією Sovendus, ознайомтеся з вказівками щодо захисту даних на вебсторінці https://www.sovendus.de/de/datenschutz/.


  1. Для індивідуальних пропозицій TROTEC® використовує спеціальні пропозиції від Sovendus GmbH
    Щоб вибрати спеціальну пропозицію, яка представляє для вас регіональний інтерес, Trotec передає такі ваші дані, як звертання, рік народження, країну, поштовий індекс, хеш-значення електронної адреси та вашу IP-адресу, у псевдонімізованій формі компанії Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe (Sovendus) (ст. 6, абз. 1, п. f GDPR). Крім того, псевдонімізоване хеш-значення електронної адреси використовується для врахування можливого заперечення проти реклами з Sovendus (ст. 21, абз. 3 і ст. 6, абз. 1, п. c GDPR). IP-адреса використовується компанією Sovendus виключно в цілях безпеки даних і зазвичай анонімується через сім днів (ст. 6, абз. 1, п. f GDPR).

    Крім того, коли ви натискаєте спеціальну пропозицію, ми також надсилаємо в зашифрованому вигляяді ваші ім'я, адресу й електронну адресу для підготовки персоналізованого запиту на спеціальну пропозицію від постачальника продукту (ст. 6, абз. 1, пп. b і f GDPR).

    Щоб отримати докладнішу інформацію про обробку ваших даних компанією Sovendus, ознайомтеся з вказівками щодо захисту даних на вебсторінці https://www.sovendus.de/de/datenschutz/.


Крім того, звісно, застосовуються положення Загального регламенту щодо захисту даних, Федерального закону про захист даних і Закону про електронні засоби масової інформації. З ними можна ознайомитися, перейшовши за відповідними посиланнями.

Піксель Facebook / Custom Audience

Ми використовуємо «піксель конверсій» або піксель дій користувачів компанії Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (надалі – «Facebook»). За допомогою цього пікселя компанія Facebook Inc. збирає інформацію про користування цим вебсайтом (наприклад, інформацію про переглянуті статті). За цією інформацією можна визначити вашу особу, якщо додатково використати іншу інформацію, яку Facebook Inc. зберігає про вас, наприклад через ваш обліковий запис у соціальній мережі Facebook. На основі інформації, зібраної за допомогою пікселя, у вашому обліковому записі Facebook може відображатися реклама наших пропозицій згідно з вашими інтересами (ретаргетинг). Крім того, Facebook Inc. може агрегувати інформацію, зібрану за допомогою пікселя й використовувати таку агреговану інформацію для власних рекламних цілей, а також для рекламних цілей третіх сторін. Наприклад, Facebook Inc. може визначити певні інтереси на основі переглянутих вами сторінок на цьому вебсайті й використовувати цю інформацію для реклами пропозицій третіх сторін. Крім того, Facebook Inc. може поєднувати інформацію, зібрану за допомогою пікселя, з додатковою інформацією, яку компанія Facebook Inc. зібрала про вас через інші вебсайти та/або у зв’язку з використанням соціальної мережі Facebook, щоб зберігати дані вашого профілю. Цей профіль може використовуватися в рекламних цілях. Докладнішу інформацію про захист даних компанією Facebook Inc. ви можеете отримати тут:https://uk-ua.facebook.com/about/privacy/update

Якщо ви хочете заперечити проти використання функції Custom Audience на Facebook, ви можете зробити це тут: відмова Facebook


Uptain

Щоб покращити взаємодію з нашими відвідувачами, ми використовуємо плагін Java Script від компанії uptain GmbH («плагін uptain»). Це дає нам змогу аналізувати ваше користування вебсайтом і покращувати комунікацію з клієнтами (наприклад, через діалогове вікно). Із цією метою ми збираємо інформацію про вашу поведінку під час користування, тобто про переміщення курсору, тривалість перегляду, натиснуті посилання та надану інформацію. Правовою основою опрацювання є наш законний інтерес щодо прямого маркетингу та забезпеченні роботи нашого вебсайту (ст. 6, абз. 1, п. f GDPR). Як обробник даних, компанія uptain GmbH при цьому зобов’язується суворо дотримуватися наших інструкцій. Зібрана інформація не передається третім особам, якщо ми не зобов’язані це робити за законом. Якщо інформація, зібрана за допомогою плагіна uptain, містить персональні дані, вона видаляється відразу після того, як ви відвідаєте наш вебсайт.

Ви можете будь-коли деактивувати використання плагіна uptain за цим посиланням:https://de.trotec.com/shop/datenschutz?__up_tracking_unsubscribe

Outbrain

Ми використовуємо технології постачальника Outbrain UK Ltd. («Outbrain»). Це дає нам змогу показувати вам додатковий контент, який також може зацікавити вас на нашому вебсайті або на вебсайтах третіх осіб. Вибір і відображення контенту відбуваються через технологію Outbrain. Необхідна для цього інформація зберігається у файлах cookie.Контент, який ви бачите, базується на контенті, який ви раніше переглядали в Інтернеті. Для цього у файлах cookie зберігається унікальний ідентифікатор (UUID, Universally Unique Identifier), з яким зв’язується інформація про використовувані пристрої та браузери, а також дані дані про місцезнаходження та переглянутий контент; при цьому дані про місцезнаходження визначаються за IP-адресою, скороченою на останній октет. Профілі, створені таким чином, псевдонімізуються та не об’єднуються з даними з інших джерел. Аналіз, пов’язаний з особою, не проводиться. Збережена інформація видаляється не пізніше ніж через 60 днів після доступу до вебсайту.Докладнішу інформацію про захист даних компанією Outbrain вви знайдете тут: https://www.outbrain.com/legal/privacy. Ви можете будь-коли заперечити проти використання технології Outbrain, перейшовши за посиланням https://www.outbrain.com/de/legal/imprint#advertising_behavioral_targeting і натиснувши кнопку відмови (для цього прокрутіть сторінку вниз до оранжевої кнопки). Зверніть увагу, що це потрібно робити окремо на кожному пристрої, який ви використовуєте для доступу до нашого вебсайту.

Plista

На нашому вебсайті та в нашому додатку підтримується технологія від plista GmbH, Torstrasse 33, 10119 Berlin. За допомогою цієї технології ми можемо вимірювати й підвищувати ефективність наших рекламних заходів і відповідно оплачувати послуги наших рекламних партнерів. Для цього plista оцінює інформацію про поведінку користувачів нашого вебсайту/додатка, які раніше переглядали одне з наших рекламних оголошень. Цю інформацію plista збирає за допомогою файлів cookie, і вона об’єднується з випадковим ідентифікатором (ідентифікатором файлу cookie) або передається нами компанії plista разом із рекламним ідентифікатором (IDFA або іншим) (у середовищах мобільних додатків). Докладнішу інформацію про це та про захист даних компанією plista ви знайдете тут: https://www.plista.com/de/about/privacy/. Звісно, ви можете будь-коли деактивувати технологію plista, наприклад, заявивши про свою відмову на сторінці https://www.plista.com/de/about/opt-out/ або вимкнувши опцію «Відстеження реклами» в налаштуваннях конфіденційності вашого пристрою (для мобільних додатків).

Станом на листопад 2019 р.